Gevonden!

Rick vond een brief

Op 1 februari schreef Bo ons:

“Ik vond het erg leuk en verrassend. Ik kreeg er direct een goed gevoel bij! Geweldig initiatief! (Gevonden in de StarBucks bij Amsterdam Zuid)”

Op 30 januari schreef Rick ons:

“Werkend als trein monteur, tikken me laatste minuten weg van mijn dienst. De laatste trein moest vannacht om 5:00 gecontroleerd worden om na enkele uren weer duizende reizigers moet verplaatsen van A naar B. plotseling zie ik een envelop voor mijn voeten liggen. Ik vond het briefje erg leuk en apart om te vinden.”

Op 29 januari schreef Nora ons:

Goedemorgen : ) vanmorgen een kaartje gevonden bij Starbucks op station Sloterdijk. Wow wat een geweldig initiatief! Ik raakte er echt door geëmotioneerd. Dit kaartje had ik echt even nodig. Zo lief!! Hartelijk dank!!

Dog meets fish

Op 12 januari 2013 schreef Maria ons:

Kaartje gevonden in de trein! Ik moest er van glimlachen en mensen keken, waarschijnlijk nieuwsgierig omdat ze ook wilden weten wat er op stond. Ik heb m laten liggen voor de volgende reiziger. Leuk initiatief!

Heb je ook een brief gevonden?

Maak dan een foto en stuur die samen met je reactie naar ons op via meerlievebrieven@gmail.com of vul het onderstaande formulier in.

One thought on “Gevonden!

  1. Kaartje gevonden in de trein! Ik moest er van glimlachen en mensen keken, waarschijnlijk nieuwsgierig omdat ze ook wilden weten wat er op stond. Ik heb m laten liggen voor de volgende reiziger. Leuk initiatief!

Comments are closed.