Doe mee

Je kan op allerlei manieren meedoen.

1. PROBEER HET ZELF

Je kan natuurlijk zelf aan het brieven schrijven slaan. Appeltje eitje. Zie hier tips zodat je meteen in de pen kan klimmen.

2. VRAAG OM EEN BRIEF

Je kan ons mailen met een verzoek om lieve brieven voor iemand die je kent en die wel een lieve brief kan gebruiken. Dat is wel heel lief van je. Mail dan naar meerlievebrieven [at] gmail.com.

3. WORD VASTE SCHRIJVER

Je kan je ook bij ons aanmelden als vaste brievenschrijver; zodra we een verzoek binnenkrijgen, ontvang je van ons een brief-schrijf verzoek. Mail dan naar meerlievebrieven [at] gmail.com. We zijn van plan om een brievenschrijvers middag te organiseren. Gaan we lekker samen schrijven. Oh oh, wat een gezelligheid!

4. DOE JE BRIEFPAPIER WEG

Wij schrijven brieven op de ouderwetse manier, dus op briefpapier en kaarten. Misschien ken je ze nog van vroeger… Heb je misschien zelfs nog oud bloemetjes briefpapier liggen of een stapel kaarten die je steeds vergeet te versturen? Doneer ze aan ons! Wij zullen er voor zorgen dat er lieve dingen op geschreven worden en de brieven verspreid worden. Dat laatste kan je dan natuurlijk ook wel zelf doen…

5. GEEF EENS POSTZEGEL KADO

Als iemand ons vraagt om lieve brieven voor iemand die hij of zij kent, sturen wij de brieven per post. Draag bij aan postzegels, of stuur ons een vel of twee! Ieder klein beetje hulp is meer dan welkom!